Ylläriale ihanille naisille!

Ylläriale upeille naisille!

Moikka ihana naisyrittäjä kollegani! Odotin esikoistamme kun ensimmäiset uutisoinnit koronasta alkoivat, ne uutisoinnit joille vielä silloin naurettiin ja joista kuuli pohdintoja ääneen, että ei se korona tänne Suomeen tule. Valitettavasti toisin kuitenkin kävi ja nopeammin mitä kukaan olisi voinut ajatella.

Alkuun huokaisin helpotuksesta. Äitiyslomani oli alkamassa huhtikuussa, pahimman koronapiikin aikoihin ja että tilanne olisi varmasti ohi neljän kuukauden päästä palatessani takaisin töihin. Raskauden viimeisinä viikkoina tartunnan saamisen pelon keskellä oli yksinäistä. Vaikka en itse kuulukaan riskiryhmään niin lähiperheessämme on perussairaita ja vanhoja ihmisiä, joille tauti voi olla kuolettava. Emme tavanneet ketään.

Aloin ahdistumaan rajoitusten tiukentuessa ja niiden kohdistuessa sairaanhoitopiiriin. Minulla oli tulossa suunniteltu keisarileikkaus ja rajoitusten myötä jouduin synnyttämään yksin. Onneksi ihan näin ei kuitenkaan ollut, vaan mieheni sai tulla mukaan valmisteluhuoneeseen ja oli meitä vastassa heräämössä. Osastolla kolme päivää meni nopeasti vauvaa hoivaten ja nukkuen. Itkuhan siinä pääsi, kun näin mieheni odottamassa meitä sairaalan ulkopuolella päästessämme kotiin.

Lyhyt neljän kuukauden äitiysloma sujahti silmissä eikä vallitsevaan tilanteeseen ollut tullut muutosta. Päinvastoin, rajoituksia tehdään uudestaan, annetaan tiukempia suosituksia ja vältetään ihmiskontakteja – vielä enemmän kuin alkuvuodesta.

Yrittäjyys ja äitiys

Pienen vauvan äitinä on ollut todella vaikeaa palata takaisin pienyrittäjän saappaisiin ja sopeutua tähän epävarmaan koronatilanteeseen, varsinkin kun on ollut pelistä pois useamman kuukauden. Usein minut valtaakin olo, että kuinka tästä enää selvitään. Olen kiitollinen, että olen saanut todella paljon vertaistukea ja apua muilta pienyrittäjiltä, äideiltä sekä perheeltä. Kyllä tämä vielä selätetään ja täältä noustaan vahvempana kuin aiemmin!

Haluan piristää jokaisen mitä mahtavemman naisyrittäjän päivää näinä vaikeina aikoina tarjoamalla yksinoikeudella teille huikean ihanan alennuskoodin verkkokauppaani!

Saat -15% alennusta ostoskorisi loppusummasta koodilla NAISYRITTÄJÄ15 tänään 15.10.2020.
Kurkkaa kauppaani www.neitikuu.fi ja löydä ihoasi hellivät ihonhoitotuotteet sekä tunnelmalliset kynttilät ja huonetuoksut sisustukseesi.

Tarkistathan, että koodi aktivoituu kassalla! Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Saaren Taika Hamam pyyhe kokemuksia”Maailman paras pyyhe! Näiden pyyhkeiden imukyky on aivan huippuluokkaa. Hamam-pyyhe on täydellinen matkapyyhkeenä, se on kevyt, kuivuu nopeasti ja on riittävän iso, että siihen voi kääriytyä kokonaan. Pyyhekaapista taitaa lentää kaikki muut pyyhkeet kierrätykseen.”

TILAA TÄSTÄ aidot turkkilaiset Saaren Taika Hamam pyyhkeet

Saaren Taika tyrni luksus spa saippua kokemuksia

”Ruusufinnistä kärsivä ihoni on selvästi rauhoittunut. Punoitus ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja ihoni näyttää paremmalta. Sopii hyvin herkälle iholleni.”

TILAA TÄSTÄ ylellinen Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua

Saaren Taika tyrni-kehäkukka shampoo hoitoaine kokemuksia

“Päänahka on rauhoittunut, hilse vähentynyt, kutina loppunut ja rasvoittuminen hidastunut.”

OSTA TÄSTÄ päänahan kutinaa hillitsevä Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka Shampoo

Saaren Taika huonetuoksu kokemuksia

”Kiinnostuin, ihastuin ja rakastuin! Nimi itsessään lupaa tuotteelle paljon “ylellinen huonetuoksu”, joten odotukseni olivat korkeat. Paketissa tuli mukana viisi tuoksutikkua. Laitoin aluksi kaksi ja lisäsin kolmannen tuoksutikun päivän kuluttua, jotta sain itseäni miellyttävän tuoksun voimakkuuden. Vanilja ja pioni tuoksuvat pehmeästi ja raikkaasti. Tyylikäs lasi antaa täydellisen loppusilauksen.”

OSTA TÄSTÄ jopa 6kk kestävät Saaren Taika Huonetuoksut