Aftoista eroon luonnollisilla ja sulfaatittomilla Ecodenta suunhoitotuotteilla

Vältä kivuliaat aftat suussa EcoDenta hammastahnan avulla

Kiusaako ikävät aftat ajoittain suutasi?

Hammastahnan sisältämät sulfaatit aiheuttavat joillekin kipeitä aftoja poskiin ja ikeniin, ja itse olen yksi, joka tästä vaivasta ajoittain kärsii. Mitä raikkaampi tai valkaisevampi hammastahna, sen varmemmin saan siitä aftoja suuhuni! 

Vaan mikä ratkaisuksi? Kipeät syvät haavat suussani ovat saaneet minut pahoihin särkylääkekierteisiin, joissa olen yrittänyt särkylääkkeillä turruttaa aftojen aiheuttamaan kipua ja saanut pitkäaikaisesta särkylääkkeen syönnistä muita oireita mm. vatsaani.

Vasta pari vuotta sitten kuulin luonnollisemmista hammastahnoista ja aluksi epäröin niiden käyttöä, sillä olin lukenut niistä paljon eriskummallisia juttuja netistä. Nyttemmin asioista paremmin perillä ollen olen ottanut perheemme käyttöön mm. EcoDentan hammastahnat ja suuvedet.

EcoDenta hammastahnat ovat turvallisia käyttää. Ne ovat luonnollisia ja silti sisältävät kaiken tarpeellisen hampaiden ja suun terveyttä ajatellen, ja mikä parasta; ne eivät sisällä sulfaatteja, jotka joillekin aiheuttavat aftoja!

IMG20220122101419

EcoDenta hammastahnoja löytyy jokaiselle suulle. Itselläni on ollut kokeilussa valkaiseva Black Whitening hammastahna, joka sisältää aktiivihiiltä. Hammastahna on ollut miellyttävä käyttää eikä sen jälkeen ole ilmaantunut vihlontaa, kuten muiden valkaisevien hammastahnojen kanssa.

Omat suosikkini ovat kuitenkin EcoDentan herkkien hampaiden fluorihammastahna ja ilman aktiivihiiltä oleva Ecodenta Valkaiseva fluorihammastahna. Näiden lisäksi käytössäme on alkoholiton Multifunctional suuvesi EcoDentalta, joka tekee hengityksen raikkaaksi ja jolla pääsee hoitamaan myös suun ahtaita välejä. Itselläni ei enää ole paluuta kauppojen sulfaattitahnoihin, nyt, kun olen löytänyt turvalliset ja suun terveyttä tukevat EcoDentat!