Sulfaatiton, Luonnollinen, Vegaaninen Saaren Taika Teepuushampoo kokemuksia

“Miehelleni on ollut todella haastavaa löytää shampoo, joka pitäisi rasvoittuvan päänahan tasapainossa, ja hiukset raikkaina fyysisissä harrastuksissa. Nyt se löytyi! Saaren Taika Teepuushampoo on nykyään ainoa shampoo joka kelpaa. Hiukset ja päänahka ovat balanssissa ja pysyvät raikkaina hikoilustakin huolimatta.”

“Ehdottomasti paras shampoo mitä olen koskaan omistanut. Teepuushampoo vei miulta päänahan psoriasiksen kokonaan, ei ole tarvinnut enää siitä kärsiä.Muita en enää käytä.”

“Ostin Teepuushampoon ihan ns. randomilla. Päänahkani on aina talven alussa kuiva, hilseilevä ja kutiseva. Teepuushampoo auttoi kaikkiin oireisiin. Vähän vaatii vielä totuttelua palashampoon käyttö, kun on markettien valikoimaan tottunut, mutta olen varma asiakas myös jatkossa!”

“Päänahan kutina ja hilseily katosi jo teepuushampoon muutaman käyttökerran jälkeen! Vahva suositus!”

“Tämä teepuushampoopala viimein auttoi kutiavaan ja hilseilevään hiuspohjaan. Lisäksi hiuksista tuli ilmavat ja puhtaan tuntuiset.”

“Ostin teepuushampoon ajatuksena päästä kuivasta hilseestä eroon. Parin pesun jälkeen näyttää hyvältä, toivottavasti tilanne pysyy!”

Osta Saaren Taika hiustuotteet nopeasti netistä