Parhaat välipäivä tarjoukset

Luonnonkosmetiikan ja ekologisten pesuaineiden Suuri Talviale, alennukset jopa -60%

”Aikuisiällä tulevat finnit saavat hyvin kyytiä nopeasti ja vanhat arvetkin haalistuvat huomattavasti teepuusaippualla.”

”Meidän 13-v tytöllä iholla paljon epäpuhtauksia. 2 viikon nestemäisen teepuusaippuan käytön jälkeen finnit ja kaikki punoitus hävinneet ja iho silennyt. Uskomaton tuote!”

”Hormonifinnit rauhoittuivat Nestemäisellä Teepuusaippualla! Supertuote estämään aikuisiän hormonifinnejä! Leukaan tulevat hormonifinnit rauhoittuvat ja lähtevät nopeasti Nestemäisellä Teepuusaippualla, eivätkä ehdi kasvaa kipeiksi pateiksi.”

Akneiholle ja epäpuhtaalle iholle Saaren Taika Teepuusaippuat

Lue asiakkaidemme jättämiä palautteita Teepuusaippuasta ja nestemäisestä Teepuusaippuasta

 ”Aikuisiänakne ja arvet ovat vähentyneet huomattavasti kahden viikon käytön jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen ja tilaan varmasti jatkossakin.”

Kalkkitahrat puhtaaksi hanoista ja saunan ovesta ekologisilla Saaren Taika Siivoussaippuoilla - NYT TARJOUSHINTAAN!

Kalkkisaostumat pois saunanovesta Saaren Taika siivoussaippualla

”Pesuhuoneen oveen roiskuu suihkussa käydessä vesi. Monesti olen sen pessyt ja märkänä näyttää puhtaalle, mutta ei enää kuivana. Paitsi nyt kun pesin lasioven puhtaaksi Saaren Taika Greippi siivoussaippualla”

Valkoisen nahkasohvan pesu Saaren Taika Siivoussaippualla

”Nahkasohvien pesu. Väri sisustuksen kannalta täydellinen ja sen ylläpito on todella helppoa Saaren Taika siivoussaippualla.”

Kalkki pois kaakeleista Saaren Taika siivoussaippualla

”Saaren Taika Greippi siivoussaippua ja kalkkia saunan wc-pöntön ympäriltä pois.

Tämä myös sellainen kalkki lika/kertymä, jota kertyy ja aiemmin en ole saanut kunnolla sitä pois, nyt pienellä liotuksella, sudilla ja pesulla helposti pois.”

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

Katso asiakkaidemme jättämiä ennen- ja jälkeen kuvia Siivoussaippuan tehosta blogissamme.

Palanut rasva uunista puhtaaksi Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla. Uunista tuli hajuton ja puhdas . Tällä siivoussaippualla pesen säännöllisesti myös saunan ja suihkun. Lähtee erinomaisesti kalkkisaostumat ja liat ilman kemikaaleja, ärsytystä hengitysteissä tai käsien iholla.”

“Hieman skeptisenä otin kokeiluun Ole Hyvä konetiskijauheen, koska monet hintavat ”myrkytkään” eivät aina pese astioita puhtaiksi. Yllätyksekseni tämä toimii, myös pikaohjelmalla tulee Ole hyvä konetiskijauheen kanssa puhdasta tiskiä. Astioita voi käyttää nyt hyvillä mielin kun ei tarvitse pohtia myrkkyjäämiä”

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

Kärsin atooppisesta, karheasti ihottumasta, jota olen aiemmin hoitanut kortisonivoiteilla (reseptilääkkeellä ja apteekkirasvalla). Veera Suolasaippuan käyttöön oton jälkeen en ole enää tarvinnut kortisonivoidetta ollenkaan. Aivan ihmeellistä, mutta täyttä totta. Olen kokeillut sekä Veera suolasaippuaa sekä Saariston suolasaippuaa ja molemmat ovat tehokkaita, ehkä Veera saippua vielä hiven omaan ihooni tehokkaampi.”