Saaren Taika Siivoussaippua kokemuksia

Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

Saaren Taika Siivoussaippualla on saatu nopeasti mm. kalkit pois saunanovesta, uuni puhtaaksi ja jopa valkoinen nahkasohva puhtaaksi.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Tällä viikolla Saaren taika greippisiivoussaippua ja kalkkia saunan wc-pöntön ympäriltä pois 👌.

Tämä myös sellainen kalkki lika/kertymä, jota kertyy ja aiemmin en ole saanut kunnolla sitä pois, nyt pienellä liotuksella, sudilla ja pesulla helposti pois. Toistoa ja liotusta ja jatkossa säännöllistä pesua heti, jos huomaa kalkkia tänne kertyvän.

Suosittelen tätä Saaren Taika Greippi siivoussaippuaa tähänkin, helposti kalkkipinttymät pois 😊👍

Kalkinpoisto kaakeleista Saaren Taika Siivoussaippualla

”Joskus pumppupulloihin käy vain yksi pumppu, uutta ei löydy ja vanha hyväksi havaittu, mutta kalkkia kertynyt osiin. Tähänkin käy Saaren Taika Greippisiivoussaippua

Liotus ja vähän harjalla perään ja puhdasta tulee.
Ja jälleen pumppu käytössä. Samalla tuli lavuaari puhtaaksi .

Kalkki pois Saaren Taika Siivoussaippualla

”Pesuhuoneen oveen roiskuu suihkussa käydessä vesi. Monesti olen sen pessyt ja märkänä näyttää puhtaalle, mutta ei enää kuivana. Paisti nyt kun pesin lasioven puhtaaksi Greippi siivoussaippualla

Kalkin poisto kylpyhuoneesta Siivoussaippualla

”Mahtava Greippi siivoussaippua! Tämä on ehdottomasti joka kodin luottotuote. Tällä yhdellä Greippi siivoussaippualla pärjää mahtavasti monien pintojen kanssa ja lisäksi tuote on huippu kestävä. Tässä pikainen suihkuhanan pesu, joka hieman jo kaipasi puhdistusta.”

Kalkkipinttymät hanasta pois Siivoussaippualla

Palanut rasva uunista puhtaaksi Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla. Uunista tuli hajuton ja puhdas . Tällä siivoussaippualla pesen säännöllisesti myös saunan ja suihkun. Lähtee erinomaisesti kalkkisaostumat ja liat ilman kemikaaleja, ärsytystä hengitysteissä tai käsien iholla.”

Palanut rasva uunista Saaren Taika Siivoussaippualla
Pinttynyt kalkki lähti pois saunan ovesta Saaren taika Greippi siivoussaippualla, oven alaosassa annoin vaikuttaa n. 10min ja puhdasta tuli. Tää on ihan superhyvä siivoussaippua ja hellävarainen käsille”
Pinttynyt kalkki pois nopeasti Saaren Taika Siivoussaippualla

Kaakeleista lähti hiusvärin jättämät viirut Greippi siivoussaippualla

Hiusväri pois kaakeleista siivoussaippualla
”Mökin saunassa rumaksi ruostunut metallisaippuahylly tuli täydellisen puhtaaksi ja kiiltäväksi Saaren Taika siivoussaippualla. Mahtavan hyvä tuote. Ja ihokin tykkää…”
Ruoste pois Saaren Taika Siivoussaippualla
Nahkasohvien pesu. Väri sisustuksen kannalta täydellinen ja sen ylläpito on todella helppoa siivoussaippualla.”

Keittiön korkeiden yläkaappien pesu. Siivoussaippualla lähti helposti rasvalika ja pöly, joka oli tiukassa.”

Rasvan pesu keittiön kaapeista Siivoussaippualla
”Mökillä ilmastointiputken kansi ennen/jälkeen. Pesu Saaren Taika siivoussaippualla”
Home pois Siivoussaippualla

”Saunan ja suihkun pikapesu 15 minuutissa siivoussaippualla”

”Kylpyhuoneen kaakelilattian saumat lähtivät puhtaaksi ja mikä parasta, ei ollut kaameaa kemikaalin hajua!”

Lue kokemuksia Siivoussaippuoista:

”Pesin Greippi siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla kalkkeumat kylppärin lattiasta ja seinän saumaskohdasta… En voinut uskoa, mutta ne lähti. Olen kokeillut jos jonkinlaista Cillit Bang-tuotetta, ei ole vaikuttaneet.”’

”Käytin Greippi siivoussaippuaa suihkutilan laattojen tummenemien puhdistamiseen. Toimi erinomaisesti. Auton ovet ulkoapäin puhdistui myös hyvin talven jäljiltä. Vaaleiden sisäovien tummat jäljet lähtivät Greippi siivousaippualla. Muilla pesuaineilla ei hievahtanutkaan.”

”Keittiön tason reunat ei lähtenyt puhtaaksi millään muilla aineilla, Saaren taika sitrus -siivoussaippualla ei tarvinnut edes hangata. Liuotin vähän saippuaa lämpimään veteen ja pesin reunat liuokseen kastetulla rätillä. Ihan paras siivoussaippua ja tuoksuukin vielä hyvältä”

”Sitrus siivoussaippua poistaa pinttyneenkin rasvan ja keraamisen lieden pinnan”

”Olin pessyt sohvan kaikilla mahdollisilla tekstiilinpesuaineilla ja pesureilla eikä mikään poistanut tahroja, joita oli yltympäriinsä. Sitrus siivoussaippualla lähti lika uskomattoman hyvin ja sohvasta tuli kuin uusi! Jatkoon”

Lapsiperheeseen sopiva pesuaine; raastettuna suihkepullossa keittiönpöydän siivoukseen syönnin jälkeen, lattian pesuun, tussin jälkien poistamiseen… ym. Raikas tuoksu ja vie vähän tilaa säilytyksessä! Menossa jo kolmas saippua, päivittäisessä käytössä!”

”Rakastan Sitrus siivoussaippuaa! Meillä on todella kalkkinen vesi ja Sitrus siivoussaippualla saan kalkkiset hanat ja altaat kiiltäviksi, samoin kaakelit. Toimi loistavasti myös autonpenkkien tahrojen poistossa. Suosittelen!”

”Ongelmallinen laminaattilattia lähti helposti puhtaaksi Laventeli siivoussaippualla ja jäi kaunis kiilto. Saunanlauteisiin kokeilin myös, raikas tuoksu tuli!”

Lue Saaren Taika siivoussaippua käyttöohjeita tästä

Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä.

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen.

Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Osta Siivoussaippua nopeasti netistä alla olevasta linkistä