Saaren Taika siivoussaippua käyttöohje. Kuinka pinttynyt kalkki pois saunan ovesta tai suihkusta?

Ekologista siivoamista – Ohjeita Saaren Taika siivoussaippuan käyttöön

Heippa ihana lukijani ruudun toisella puolella! Juulia täytti juuri yhdeksän kuukautta ja arkemme muuttuu joka päivä hektisemmäksi.

Heippa ihana lukijani ruudun toisella puolella! Juulia täytti juuri yhdeksän kuukautta ja arkemme muuttuu joka päivä hektisemmäksi. Nyt saa jo juosta pienen vauvan perässä, kerätä leluja ja olla pyyhkimässä sormiruokailusta aiheutuvia ruokatahroja lattiasta, seinistä ja pöydistä. Itseasiassa olen kokeillut useita eri pesuaineita ja vain yhden olen todennut oikeasti tehokkaaksi. Suihkaus Saaren Taika siivoussaippuasta tehtyä siivoussuihketta irrottaa alle viidessä minuutissa syöttötuoliin, lattialle ja ruokapöydälle jämähtäneet maissinaksut, banaanit ja soseet. Mikä parasta, ei tarvitse hätääntyä jos Juulia salamannopeana lättää kätensä pesuaineeseen sillä 100% luonnollisista ainesosista valmistettu Saaren Taika siivoussaippua sisältää käytännössä vain kahta saippuoitu öljyä; oliivi- ja kookosöljyä. 

Pinttyneet ruokajäämät pois Siivoussaippualla

Kun hoksasin miten helposti ruokatahrat lähtevät minut valtasi tunne päästä siivoamaan vanha remonttia odottava sauna, kylpyhuone ja uuni.

Ja niin se iski, siivousinto!

Aloitin raastamalla ihanaa ympäristöystävällistä Saaren Taika sitrus siivoussaippuaa, jonka sekoitin lämpimään veteen suihkepulloon. Kuulostaa varmaan hurjan omituiselta, että joku raastaisi saippuaa suihkepulloon. Eikö sitä pesuainetta saa ihan kaupastikin valmiina?

No, tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen kaupan saippua, vaan kyseessä on mahtava 100% biohajoava ja luonnollisista ainesosista valmistettu muoviton pesuaine kodin kaikille koville pinnoille. Täydellinen tuote kodin, veneen ja mökin siivoukseen, sillä se ei vahingoita vesieliöitä.

Saaren Taika Siivoussaippua käyttö

Omassa käytössäni tämä 120g saippua on todella riittoisaa, sillä saan siitä jopa 10 suihkepullollista pesuainetta! Itse käytän saippuaa kovien pintojen (hella, tasot, lattiat) puhdistukseen sekä astianpesussa. Se taitaakin olla melkein ainoa pesuaine, joka sopii kaikkeen käyttöön, etkä oikeastaan tarvitse muita pesuaineita kotonasi. Käyttökohteita on useampiakin, kuten mm. nahan ja mokan puhdistus, teräspinnat, ikkunat ja lasit sekä wc.

Minusta on myös ihanaa kun asunnossa ei siivouksen jälkeen haise mikään kemikaali tai liian vahva tuoksu, sillä olen hieman tuoksuherkkä. Pidän miedommista ja puhtaista tuoksuista, siksi Saaren Taika siivoussaippuakin iskee enemmän omaan makuun! 

Saaren Taika siivoussaippua astianpesu

Tiesitkö, että eteerisillä öljyillä on oikeasti hyötyä siivouksessa?

Saaren Taika siivoussaippuaa on saatavilla kolmea eri tuoksua, Sitrus, Greippi ja Laventeli. 

Sitrus siivoussaippuassa käytetty seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa. Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan. Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

Laventeli siivoussaippuan eteerinen öljy tulee nimensä mukaisesti laventelista, joka on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyöteisiä.

Greippi siivoussaippuassa käytetty greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa! Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Saaren Taika® Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden  tai veneen pesussa.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Ekologiset Saaren Taika® siivoussaippuat on valmistettu käsityönä, 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat 100% biohajoavia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

OHJEET KÄYTTÖÖN:

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin. Annostele raastetta n. 1tl-2tl/ 500ml lämmintä vettä.

Autonpesuun: Raasta Siivoussaippuasta n. 2-3tl raastetta per 500ml lämmintä vettä ja anna liuteta täysin. Huuhdo irtohiekka auton pinnalta ennen pesua. Suihkuta runsas kerros Siivoussaippuasta tehtyä suihketta auton pinnalle ja anna vaikuttaa tovi. Pinttyneen auton voi pestä sienellä tai harjalla, mutta peruslian pitäisi lähteä vaikutuksen jälkeen ihan huuhtomalla. Kuivaa auto säämiskällä tai liinalla, jotta ei jää raitoja.

Muu pesu: Liuota 1tl siivoussaippuasta raastettua raastetta lämpimällä vedellä täytettyyn n. 500ml suihkepulloon ja suihkuta lialle ja pyyhi rätillä. Vaikeisiin pinttyneisiin lika kohtiin voit jättää suihkeen muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan ennen pyyhintää.

Hintalappujen ja tarrojen irroitus astioista, lasista jne: Suihkaise Saaren Taika siivoussaippuasta tehtyä liuosta ja pyyhkäise

Tiukkaan jämähtäneet kalkki- ja pesuainesaostumat suihkukaapin laseista lähtee, kun hankaa kokonaista siivoussaippuaa kostutettuun karhunkieleen ja pesee sillä. Varo kuitenkin naarmuttamasti lasia!

Jopa ötökät auton keulasta lähtevät vaivatta käyttämällä Saaren taika siivoussaippuaa; suihkauta lian päälle, anna vaikuttaa ja käytä sientä tai mikrokuituliinaa pyyhkimiseen.

Nahka ja mokka: Voit pestä auton ja veneen nahkaistuimet, nahka- ja mokka hansikkaat, nahkasohvat ja -nojatuolit ja mitä vain nahkaista joka tarvitsee puhdistusta. Muista aina kokeilla sopivuus ensin pienelle huomaamattomalle alueelle!

Nahkahansikkaita voi kokeilla pestä haalean juoksevan veden alla laittamalla hansikkaat käteen, huuhtomalla päälipuoli haalealla vedellä ja hieromalla saippuaa käsiin pestävät hansikkaat kädessä, lopuksi vielä huuhtelu haalealla vedellä. Varo naarmuttamasta hansikkaita pesun aikana. Asettele ne pyyhkeen päälle kuivumaan. Hansikkaat voivat tuntua koppuraisilta aluksi, mutta pehmenevät kyllä käytössä.

Tumma nahka saattaa värjätä saippua, joten kannattaa leikata saippuasta sopivia paloja kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Kokeile aina ennen pesua saippuan sopivuus johonkin huomaamattomaan kohtaan.

Palanut rasva pois uunista Saaren Taika siivoussaippualla
Voit raastaa Saaren Taika® Siivoussaippuaa pesuveteen tai ruokalisikallisen lämpimällä vedellä täytettyyn suihkepulloon ja saat kätevän ekologisen pesuveden tai siivoussuihkeen jolla peset astiat, teräspinnat, ikkunat, peilit, wc-pöntön ja ihan minkä vaan kovan pinnan joka kaipaa puhdistusta!

Kiitos tämän artikkelin lukemisesta ja vierailustasi nettisivuillamme! Voit ostaa Saaren Taika siivoussaippuat verkkokaupastamme erittäin nopealla toimituksella – jopa seuraavaksi päiväksi <3

Katso asiakkaiden ennen- ja jälkeen kuvia Saaren Taika siivoussaippuoiden tehosta ja lue asiakaspalautteita tästä

Osta Saaren Taika siivoussaippuat nopeasti netistä alta

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

© 2021 Neiti Kuu verkkokaupan Blogi

Ekosiivousniksit

Kotimainen pesuaine astianpesukoneeseen valmistuu Haminassa. Luonnollinen Ole Hyvä Konetiskijauhe puhdistaa astiat kuormittamatta luontoa

Paras ekologinen konetiskiaine valmistuu Haminassa – Ole Hyvä Konetiskijauhe

Paras astianpesuaine puhdistaa astiat eikä jätä niihin ruokajäämiä, saostumia tai muutakaan pinttymää, vaan astiat ovat...

Lue kirjoitus
Saaren Taika siivoussaippua käyttöohje. Kuinka pinttynyt kalkki pois saunan ovesta tai suihkusta?

Ekologista siivoamista – Ohjeita Saaren Taika siivoussaippuan käyttöön

Heippa ihana lukijani ruudun toisella puolella! Juulia täytti juuri yhdeksän kuukautta ja arkemme muuttuu joka...

Lue kirjoitus

Kauneudenhoitovinkit

Teepuusaippuan käyttö

Teepuusaippuan käyttö

Miten Teepuusaippuaa käytetään kasvoille?

Lue kirjoitus
Turvallinen luonnollinen aurinkorasva ei imeydy ihoon

Haitalliset kemialliset aurinkovoiteet imeytyvät elimistöön – Valitse turvallinen fysikaalinen aurinkosuoja!

Tiedätkö, mitä elimistöllesi ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja laitat ihollesi ennen auringonottoa?

Lue kirjoitus
Ikääntyvät ihon hoito Olivia Klein tuotteilla

Ikääntyvän ihon hoito Olivia Klein tuotteilla

Ihon ikääntyminen alkaa jo 30 ikävuoden tienoilla. Kun iho ikääntyy, se menettää kosteutta ja kimmoisuutta,...

Lue kirjoitus
Afta suussa ja aftan hoito kotikonstein. Ecodenta luonnollinen hammastahna ilman haitallisia sulfaatteja

Afta suussa? Miten saat aftat pois nopeasti kotikonstein?

Jo hyvin pienikin määrä SLS:ää saattaa aiheuttaa oireita, kun taas sulfaatittoman hammastahnan käytöllä oireita voitiin...

Lue kirjoitus

Kokemuksia tuotteista

Vegaaniset, ekologiset ja kotimaiset Ole Hyvä pesuaineet kokemuksia

Vegaaniset, ekologiset ja kotimaiset Ole Hyvä pesuaineet kokemuksia

Pieni suihkaus Ole Hyvä Eukalyptus Yleissiivoussuihketta helposti ja tehokkaasti mm. keittiön rasvaliat, raikastaa ja desinfioi...

Lue kirjoitus
Biohajoavat, vegaaniset ja kotimaiset Ole Hyvä astianpesuaineet kokemuksia

100% biohajoavat, kotimaiset ja luonnolliset Ole Hyvä pyykinpesuaineet kokemuksia

100% Biohajoavat, kotimaiset ja vegaaniset pyykinpesuaineet herkille kuiduille ja kirjo- sekä normaalilikaiselle valkopyykille.

Lue kirjoitus
Ekologinen, biohajoava ja myrkytön Ole Hyvä astinapesuaine kokemuksia

Ekologiset, biohajoavat ja kotimaiset Ole Hyvä astianpesuaineet kokemuksia

100% biohajoava Ole Hyvä astianpesuaine pesee astiat kirkkaan puhtaiksi luontoa vahingoittamatta. Sen sisältämät ainesosat ovat...

Lue kirjoitus
Paras konetiskijauhe

Ole Hyvä Luonnollinen & myrkytön Konetiskijauhe kokemuksia

Ole Hyvä konetiskijauhe pesee astiat puhtaaksi ekologisesti ja turvallisesti. Sen sisältämät ainesosat tekevät astioistasi kirkkaita...

Lue kirjoitus
Saaren Taika Siivoussaippua kokemuksia

Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

Saaren Taika Siivoussaippualla on saatu nopeasti mm. kalkit pois saunanovesta, uuni puhtaaksi ja jopa valkoinen...

Lue kirjoitus
Kotimainen pesuaine astianpesukoneeseen valmistuu Haminassa. Luonnollinen Ole Hyvä Konetiskijauhe puhdistaa astiat kuormittamatta luontoa

Paras ekologinen konetiskiaine valmistuu Haminassa – Ole Hyvä Konetiskijauhe

Paras astianpesuaine puhdistaa astiat eikä jätä niihin ruokajäämiä, saostumia tai muutakaan pinttymää, vaan astiat ovat...

Lue kirjoitus