Puhdista rasvaiset hiukset ilman vettä ja pesua

Rasvaiset hiukset puhtaaksi ilman pesua Luonkos Refresh kuivashampoolla

Luonnollinen Refresh kuivashampoo puhdistaa hiukset ilman vettä ja pesua.

Helposti ja nopeasti hiuksiin levitettävä  jauhemainen kuivashampoo poistaa hiuksista ja päänahasta rasvaisuutta sekä hajuja, tekee hiuksista helposti muotoiltavat ja antaa pitoa sekä volyymiä koko päiväksi hiuksille, ilman tahmaista tunnetta hiuksissasi, kuten moni muu muotoilutuote tekee. Luonkos Refresh jauhemainen kuivashampoo sopii tummille ja vaaleille hiuksille sekä kaikille hiustyypeille.

Voit myös ennaltaehkäistä hiustesi likastumista tai rasvaistumista käyttämällä hiuspuuteria mm. ennen nukkumaanmenoa. 

Luonnollinen Refresh kuivashampoo puhdistaa hiukset ilman vettä ja pesua.

Luonkos Refresh kuivashampoo 50g kokemuksia

Voit jättää hiustenpesun välistä ja saada likaiset hiukset näyttämään puhtailta

Olen tottunut pesemään hiukseni aamuisin, sillä nukkumisen jäljiltä hiukseni ovat littanat ja likaisen näköiset. Joskus tykkään torkuttaa herätystä vähän pidempään, jolloin aamulla tulee kiire ja vaihtoehdoiksi jää joko myöhästyä tai mennä rasvaisella tukalla. Kuulostaako turhankin tutulta? Jauhemaisella kuivashampoolla saat nopean avun ja rasvaiset hiukset näyttävät puhtailta!

Luonkos Refresh kuivashampoo tummille ja vaaleille hiuksille

Luonkos Refresh kuivashampoo on väriltään rusertavaa, jonka vuoksi epäröin alkuun maantienharmaaseen ja vaaleisiin hiuksiini sen käyttöä, mitä jos se värjää jakaukseeni ruskeita laikkuja? Annostelin muovittomasta sirotinrasiasta jauhetta kämmenelleni, josta taputtelin sitä ensin jakaukseni tyveen, takaraivoon ja hiusten sivuille. Annoin vaikuttaa muutaman minuutin ja harjasin hiukseni läpi – ja siis WAU! Ei yhtään ruskeaa värilänttiä ja hiuksistani todella katosi rasvaisuus. Likaisen raskaista hiuksistani tuli ilmavat, puhtaan tuntuiset ja helposti muotoiltavat. Edes iltaa kohden en huomannut, että aamuinen hiustenpesu jäi kokonaan välistä.

Luonkos Refresh kuivashampoo 50g kokemuksia

Mitä on kuivashampoo?

Luonkos Refresh jauhemainen kuivashampoo puhdistaa hiukset ilman vettä ja pesua. Se poistaa hiuksista ja päänahasta rasvaisuutta sekä hajuja, tekee hiuksista helposti muotoiltavat ja antaa pitoa sekä volyymiä koko päiväksi hiuksille. Sen sisältämät laadukkaat luonnolliset ainesosat hoitavat hiuspohjaa ja ehkäisevät hiustenlähtöä sekä edesauttavat hiusten kasvua. Sopii myös tuoksuherkille.

Kuivashampoon käyttö

Annostele kuivashampoota rasian kanteen tai kämmenelle. Levitä kuivashampoota hiusten tyveen jakauksittain. Voit käyttää apuna harjaa tai puuterisivellintä. Anna vaikuttaa 1-2min ja harjaa hiukset läpi ja muotoile!

Vinkki! Voit myös sirottaa kuivashampoota suoraan hiusten tyveen. Saat enemmän pitoa ja tuuheutta lisäämällä kuivashampoon määrää.

Hiuspuuterin käyttö

Levitä hiuspuuteria kuivien hiusten tyveen jakauksittain. Voit käyttää apuna harjaa tai puuterisivellintä. Anna vaikuttaa n.1-2min ja harjaa hiukset läpi.

Kuivashampoon pesu hiuksista

Kastele hiukset viileällä vedellä ja hiero nestemäistä tai palashampoota hiusten tyveen pyörivin liikkein. Koska kuivashampoo sisältää itseensä rasvaisuutta ja kosteutta imeviä ainesosia voit annostella shampoota hieman normaalia enemmän tai toista shampoopesu tarvittaessa.

Neiti Kuu tarjoukset

Tutustumistarjous -20%