Mitä joululahjaksi

Parhaat joululahjaideat – listasimme 10 parasta joululahjaideaa miehelle, isovanhemmille, naiselle ja koko suvulle!

Pohditko mitä antaisit joululahjaksi läheisillesi? Katso 10 listastamme paras joululahja miehelle, naiselle, tytölle, pojalle, lapselle, isoäidille, mummolle, papalle, vaarille ja koko suvulle!

On taas se aika vuodesta, kun tulee pohdittua mitä sitä antaisi joululahjaksi kenellekin. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi on suositeltava tilata joululahjat turvallisesti verkosta pakettipisteeseen tai kotiin toimitettuna. Samalla säästyt jouluruuhkalta ja tolkuttomalta jonottamiselta. 

Katso listasta 10 parasta joululahjaideaa, joista lahjansaaja takuulla ilahtuu!

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä kodin tuotteet ovat rakastettuja ja suosittuja kaiken ikäisten ja sukupuolisten keskuudessa ja antamillani vinkeillä et voi mennä vikaan lahjan hankinnassa!

Joululahjaideat miehelle

Saaren Taika Teepuusaippua, joka soveltuu akneiholle sekä muihin iho-ongelmiin. 

Tyrni & Kehäkukka shampoo ja hoitoaine (sulfaatiton ja silikoniton), joka ehkäisee hiustenlähtöä, hilseilyä, rasvoittumista ja päänahan kutinaa

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo, joka on luonnollinen shampoo kutiavalle päänahalle

Joululahjaideat naiselle

Saaren Taika Teepuusaippua, joka tehoaa mm. hormoninäppyihin sekä soveltuu hormonaaliseen akneen taipuvalle iholle ja muille iho-ongelmille!

Aito turkkilainen Hamam-pyyhe, jotka ovat suosiossaan nousseet kesän ja syksyn myydyimmiksi tuotteiksi!

Hyaluronihappo & vitamiinit ACE kosteuttaja, joka siloittaa ihoa välittömästi saaden käyttäjän tuntemaan hehkuvaa nuorekkuutta!

Joululahjaideat pariskunnille, äidille, isälle tai ystävälle

Harvoin sitä tietää tuttava pariskunnan ihotyypeistä, tai äidin tai isän ihonhoitotuotteiden tarpeesta riittävästi, jolloin voi olla parasta valita kestävä ja suosittu lahja kotia sulostuttamaan.

Parhaiten onnistut lahjanvalinnassa, kun pohdit onko lahjansaaja esimerkiksi kova saunomaan, tai harrastaako hän uintia? Onko hän innokas siivooja tai sisustaja?

Saaren Taika huonetuoksuista & kynttilöistä, hamam pyyhkeistä tai sitrus siivoussaippuasta löydät varman lahjan!

Joululahjaideat saunojalle, uimarille, liikuntaa harrastavalle tai retkeilijälle

Suosittuakin suositumpi aito turkkilainen hamam puuvillapyyhe on varma valinta lahjaksi!

Hamam-pyyhkeiden suosio perustuu niiden värikkääseen ulkonäköön, kevyeen kokoon, pehmeyteen ja huipputehokkaaseen imukykyyn!

Hamam-pyyhe parempi hiuksille, sillä pehmeä hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe.

Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto!

Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin kuivaaminen on hellävaraisempaa, kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä iho säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat Öko-Tex sertifioitua puuvillaa ja kutojat työskenetelevät eettisissä olosuhteissa. Siksi Saaren Taika hamam-pyyhe on sekä kestävä, että miellyttävä valinta!

Osta Hamam pyyhkeitä

Joululahjaideat sisustajalle

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin antaa aisteille ravintoa niin katseen kuin tuoksunkin kautta.

Saaren Taika tuoksukynttilät ja huonetuoksut ovat myrkyttömiä sekä alkoholittomia ja niiden käyttö antaa sisustukseen ja mielialaan sopivasti maustetta!

Valitse makuuhuoneeseen esimerkiksi tumma Jasmiini & Seetri tai kukkainen Vanilja & pioni huonetuoksu, joiden kesto on 6-12kk!

Olohuoneen tuoksukynttilöiksi sopivat mieto Valkoinen tee & salvia tai Niittylilja

Joulun tunnelmaa tuovat Joulu ja Kaneliomena huonetuoksut, joiden joulun mausteiset ja tutut tuoksut nostattavat jouluisen mielialan kaikille huoneessa olijoille!