Myrkytön konetiskiaine

Paras ekologinen konetiskiaine valmistuu Haminassa – Ole Hyvä Konetiskijauhe

Ole Hyvä konetiskijauhe pesee astiat puhtaaksi

Biohajoavat ja ekologiset astianpesuaineet

Paras myrkytön konetiskiaine puhdistaa astiat eikä jätä niihin ruokajäämiä, saostumia tai muutakaan pinttymää, vaan astiat ovat kirkkaita eikä niissä ole epämiellyttävää hajua. Ole Hyvä konetiskijauhe puhdistaa tehokkaasti astiat ja jättää niihin puhtaan tuoksun. Se on myrkytön astianpesuaine ja sisältää ainoastaan välttämättömiä luonnollisia ainesosia.

Ekologinen konetiskiaine jauhe on erittäin riittoisaa, kuten kuvasta näkyy minulla on vielä n. 1/4 jäljellä tästä suuremmasta 2,5kg pakkauksesta. Meillä pesukone käy vähintään joka toinen päivä ja pakkaus on ollut minulla pian vuoden. Käytän yhteen koneelliseen n.15ml astianpesujauhetta, riippuen hieman miten likaisia astioita koneessa on. Konetiskijauhetta on helppo annostella pesuaineille tarkoitetulla puisella annostelukauhalla

Kotimainen Ole hyvä konetiskijauhe puhdistaa astiat
Kotimainen Ole Hyvä konetiskijauhe kokemuksia

Puhtaat astiat ympäristöystävällisesti

Ole Hyvä konetiskijauhe pesee astiat puhtaaksi ekologisesti ja turvallisesti. Sen sisältämät ainesosat tekevät astioistasi kirkkaita ilman haitallisia jäämiä.

Sitruunahapon suola pehmentää vettä ja auttaa vahvistamaan pesutehoa sekä vähentämään kalkkisaostumia putkistossa.

Sooda auttaa poistamaan rasvaa ja öljyä astioista.

Natriumkarbonaatti reagoi kemiallisesti veden kanssa ja auttaa desinfioimaan, puhdistamaan ja irroittamaan likaa astioista.

Ruokasooda puhdistaa astioita ja astianpesukonetta. Sitä on käytetty jo ennen vanhaan tehokkaana puhdistusaineena keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikessa muussa siivouksessa.

Biohajoava astianpesuaine käsitiskiin

Kotimainen Ole Hyvä Luonnontuote valmistaa myös tehokkaat, ympäristöystävälliset ja 100% luonnolliset astianpesuaineet tiskaamiseen. Saatavilla ihanan makea veriappelsiini, raikas eukalyptus ja hajusteherkille hajusteeton astianpesuaine.

Ole Hyvä astianpesuaine käsitiskiin

Täyttöpakkaus säästää luontoa

Huomioi kätevät ja edulliset täyttöpakkaukset. Osta kerralla enemmän ja säästä kanssamme luonnon resursseja.

Tilaa Ole Hyvä ekologiset astianpesuaineet alla olevasta tuoteupotuksesta: