Olivia Klein herkälle iholle kosmetiikkaa hajusteeton kosmetiikka

Suosittuja herkän ihon Olivia Klein tuotteita nyt -25%

Olivia Klein Hydra Spray Toner Tehokosteuttava hoitoneste hillitsee pintakuivuutta ja epäpuhtauksia

Olivia Klein Hydra Spray Toner ale

Hydra Spray Toner hillitsee pintakuivuutta Atooppinen herkkä iho on korjaantunut runsaan viikon käytön kuluessa. Hyvä tuote! Kiitos!”

”Toimiva tuote hankalalle herkälle, kuivalle, mutta näppyläisyyteen taipuvalle iholleni. Suosittelen!”

”Sopii hyvin pintakuivalle mutta akneen taipuvaiselle iholleni!”

Hajusteeton hoitoneste kuivalle iholle

Runsaasti aloe veran lehtimehua ja ruusunkukkavettä sisältävä Olivia Klein Hydra spray toner tehokosteuttava hoitoneste rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ehkäisee epäpuhtauksia ja kuivan ihon hilseilyä. Jättää ihon kosteutetuksi ja kuulaaksi.

Aloe veran lehtimehu kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti ihoa.

Taikapähkinävesi rauhoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia, vähentää tulehduksia ja ihon rasvaisuutta. Se ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksien syntyä.

Valkopajun kuoriuute ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja auttaa tasapainottamaan ihon liiallista rasvaisuutta.

Antiseptinen Teepuuöljy auttaa rauhoittamaan kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä ehkäisemään ihon tulehduksia ja epäpuhtauksien syntyä.

Yhdessä taikapähkinävesi, valkopajun kuoriuute ja teepuuöljy auttavat pitämään ihon kirkkaana ja kuulaana.

Ruusuvesi auttaa tasoittamaan ihon väriä ja vähentää tehokkaasti ihon punaisuutta.

Olivia Klein hydra spray toner pintakuivalle iholle

Hydra Spray Toner soveltuu erityisesti hillitsemään pintakuivuutta ja siitä johtuvaa kutinaa ja hilseilyä sekä kaikille ihotyypeille päivittäiseen kosteutushoitoon ylläpitämään ihon kosteuspitoisuutta, kuulautta ja pehmeyttä.

Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa.

Hoitonesteet ovat monikäyttöinen lisä jokaiseen ihonhoitorutiiniin; hoida ihoa sumuttamalla hoitonestettä suoraan iholle, tehosta ihonpuhdistusta käyttämällä hoitonestettä kasvoveden tapaan tai kiinnitä meikki ja tuo iholle lisähohdetta hoitonesteen avulla!

Olivia Klein Hydra lotion tehokosteuttava kasvovoide herkälle iholle

Kaipaako kasvojesi iho kevyen, mutta tehokkaasti kosteuttavan kasvovoiteen?

Tehokosteuttava Hydra Lotion imeytyy nopeasti ihoon ilman rasvaista pintaa. Kuulas ja hehkuva iho välittömästi!

Epäpuhtauksista eroon nopeasti käyttämällä hoitonesteen kanssa ihoärsytyksiä, epäpuhtauksia ja liiallaista rasvaisuutta vähentävää Aktiivihiili & Hyaluronihappo kasvonaamiota Detox Masqueta. Kasvonaamio auttaa vähentämään tulehduksia iholla ja auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

Nämä kolme tuotetta sopivat erityisestä epäpuhtauksista ja aknesta kärsiville, kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. Käytä tuotteita yhdessä takaaksesi ihollesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hydra Spray Toner nyt -25% koodilla OK1A21

Olivia Klein Detox Masque aktiivihiili & hyaluronihappo kasvovoide ehkäisee epäpuhtauksia ja ikääntymisen merkkejä

Olivia Klein Detox Masque Puhdistava aktiivihiili & hyaluronihappo kasvonaamio

Aktiivihiili kasvonaamio ”Ihan kuin ihohuokoset olisivat pienentyneet! Iho on kosteusrikkampi ja vaikuttaa tasaisemmalta ja eloisammalta.”

Epäpuhtauksista eroon nopeasti käyttämällä kasvonaamion kanssa ärtynyttä ihoa rauhoittavaa kasvoille sumutettavaa Hydra Spray Toner hoitonestettä. Tehokkaan kosteuttamisen lisäksi se auttaa tasapainottamaan ihon talintuotantoa, jolloin epäpuhtauksia ilmaantuu iholle vähemmän.

Nämä tuotteet sopivat erityisesti epäpuhtauksista ja aknesta kärsiville, kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. Käytä tuotteita yhdessä takaaksesi ihollesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olivia Klein detox mas aktiivihiili ja savi kasvonaamio epäpuhtaalle iholle

Syväpuhdistava kasvonaamio epäpuhtaalle iholle

Kaikille ihotyypeille sopiva Olivia Klein Detox Masque aktiivihiili & hyaluronihappo kasvonaamio jättää ihon raikkaaksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi. Se hoitaa hellävaroen erilaisia iho-ongelmia, kuten kuivuutta, ihoärsytystä, epäpuhtauksia ja rasvaisuutta sekä tuo samealle ja kosteusköyhälle iholle heleyttä ja elinvoimaisuutta.

Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille säännölliseen käyttöön ja miedon koostumuksensa ansiosta se on erinomainen vaihtoehto kosketusherkän ja ärtyneen ihon syväpuhdistamiseen.

Aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ihoa imemällä itseensä rasvaa ja talia samalla tasoittaen ihohuokosia.

Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Ikääntyessä ihon kollageenituotanto hidastuu ja iho alkaa veltostua ja siihen muodostyy ryppyjä. Antioksidanttinen MSM-rikkiyhdiste tukee ihon kollageenituotantoa ja yhdessä ravitsevien kasviuutteiden kanssa se auttaa ylläpitämään elinvoimaista ihoa.

Aloe veran lehtimehu rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäisee tehokkaasti ihon tulehduksia.

Detox Masque nyt -25% koodilla OK1B21