Ikääntyvät ihon hoito Olivia Klein tuotteilla

Ikääntyvän ihon hoito Olivia Klein tuotteilla

Ihon ikääntyminen alkaa jo 30 ikävuoden tienoilla. Kun iho ikääntyy, se menettää kosteutta ja kimmoisuutta, joka taas aiheuttaa juonteiden syntymistä sekä syvenemistä. Iän myötä myös sen uusiutumiskyky hidastuu. Ihon ikääntyminen näkyy ihon veltostumisena, kuivuutena, ryppyinä ja juonteina, pigmenttimuutoksina, suurentuneina ihohuokosina ja ihon värin muuttumisena sameammaksi.

Ikääntyvää ihoa tulisi hoitaa säännöllisesti laadukkailla anti-age tuotteilla. Oikeilla kosmetiikkatuotteilla voi hidastaa, sekä ehkäistä ikääntymisen merkkien ilmestymistä. Oikeilla kosmetiikkavalinnoilla pidät ikääntyvän ihon terveenä ja hyvinvoivana.

Kurkkaa artikkelin lopusta huikea -15% alekoodi Olivia Klein tuotteisiin!

Anti-age ihonhoitoa Olivia Klein tuotteilla

Ihon ikääntymiseen vaikuttavat monet erilaiset seikat. Ikääntyminen alkaa kuitenkin jo noin 30 ikävuoden tienoilla, joten silloin on hyvä aloittaa ensimmäisten anti-age vaikutteisten tuotteiden käyttäminen.

Kun iho ikääntyy, sen kimmoisuus ja uusiutumiskyky heikkenevät. Ihon ikääntyessä myös ihon kosteuspitoisuus vähenee ja iho ohenee. Ihoon alkaa hiljalleen ilmestyä juonteita ja ryppyjä. Ensimmäiset juonteet ilmestyvätkin usein silmien ja suun ympäristöön. Näitä kutsutaan ilmejuonteiksi. Kuivassa ihossa rypyt ovat syvempiä ja ne erottuvat selvemmin.

Kosmetiikasta apua ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Näihin asioihin löydämme apua kosmetiikasta. Oikeilla tuotteilla ja säännöllisellä käytöllä voimme hidastaa sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkien syntymistä.

Olivia Klein on suomalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja ne on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista. Sarja on kehitetty herkistyneille ja allergisoituneille ihoille. Olivia Klein sarjan tuotteet ovat ekologisia ja turvallisia niin ihmisille, kuin ympäröivälle luonnollekin.

Helppo ikääntyvän ihon anti-age hoito-ohje:

Ikääntymisen merkkejä vastaan taistellessa kaikki alkaa päivittäisestä ihonpuhdistuksesta. Iho tulisi puhdistaa huolellisesti aamuin illoin, vaikkei käyttäisikään meikkiä. Hyvänä nyrkkisääntönä on, että kaikki mikä päivän aikana näkyy paidan kaula-aukosta, tulisi illalla puhdistaa kasvojen pesun yhteydessä.

1. Puhdista kasvot, kaula ja dekoltee iltaisin Olivia Klein Sensitive Washilla. Tämä puhdistusgeeli tekee ihostasi kuulaan ja kirkkaan värisen. Sen sisältämät raaka-aineet auttavat myös ihoa säilyttämään sen kosteuden ja pehmeyden. Sensitive Wash on ihoa rauhoittava hellävarainen puhdistusgeeli, joka sopii erinomaisesti ikääntyvän ihon hoitoon.

2. Ihonpuhdistus tulee viimeistellä aina kasvovedellä. Olivia Klein sarjalta tähän löytyy mm. Rauhoittava Ruusuvesi hoitoneste. Pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla. Näin tasoitat ihon luonnollista pH-arvoa, supistat ihohuokosia ja poistat viimeisetkin epäpuhtaudet iholta.

3. Iho tulisi kuoria n. 1-2 kertaa viikossa. Kuorinnalla poistetaan ihon pinnalta kuollut ihosolukko. Näin ihosta tulee kauniimman ja kirkkaamman värinen. Kuorinnalla myös pakotetaan iho uusiutumaan nopeammin ja tämä on hyväksi anti-age ihonhoidossa. Kuorinnalla ihon pienet juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee tasainen. Olivia Klein sarjan Deep Peel Ruususavi & kalamiini kuorintajauhe on tehokas ja samalla syväpuhdistava kuorintajauhe. Sekoittamalla kämmenellä kuorintajauhetta Sensitive Washiin, saadaan aikaan ihoa tasoittava, silottava ja rauhoittava hellävarainen kuorinta.

4. Olivia Kleinin Revive Concentrate Hoitotiiviste on juonteille ja arville tarkoitettu ohut ja nopeasti imeytyvä seerumi. Sen tehtävä on tasoittaa ikääntyneen tai arpisen ihon ulkonäköä. Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee kiinteä, kimmoisampi ja täyteläisempi. Tuotteen sisältämät laadukkaat raaka-aineet hidastavat tehokkaasti ikääntymisen merkkien muodostumista, tehostavat ihon luontaista kollageenin tuotantoa ja tehokosteuttavat ihoa. Tehoseerumia eli hoitotiivistettä tulisi käyttää aamuin illoin kasvojen ja silmänympärysiholle, sekä kaulalle ja dekolteelle.

5. Olivia Klein Vitamin Cream on ravitseva ja pehmentävä vitamiinivoide, joka tuo iholle heleyttä, pehmeyttä ja elinvoimaisuutta. Se on anti-age voiteiden kuningatar, joka sisältää runsaasti iholle tärkeitä A, B, C ja E -vitamiineja, jotka ovat avainasemassa ihovaurioiden ja ikääntymisen merkkien ehkäisemisessä, ihon vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä terveen ihokudoksen muodostumisessa. Se on kehitetty etenkin ikääntyvän, elottoman ja vaurioituneen ihon päivittäiseen hoitoon aamuin illoin käytettäväksi.

Muista siis huolehtia ihostasi säännöllisesti oikeilla tuotteilla ja huolehdi myös sisäisestä hyvinvoinnistasi.

Koodilla NUOREKASOLIVIA saat -15% alennusta Olivia Klein tuotteista! Muista syöttää koodi kassalla, sillä emme hyvitä alennuksia jälkikäteen. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Klikkaa ostoksille >>