Luonnollinen, Vegaaninen Saaren Taika Greippishampoo kokemuksia

“Asuinalueellani on hyvin kalkkista vettä, mutta nyt löytyi huipputuote. Sain seinälaatat ja hanat hyvin puhdistettua, kun liuotin greippi siivoussaippuaa pesuveteen. Suosittelen!”

Greippishampoo on helppokäyttöinen ja vaahtoaa hyvin. Hiukset tulevat puhtaan tuntuisiksi. Herkkä päänahka ei ärsyynny alkuunkaan Greippishampoosta, vaan antaa helpotusta kuivan nahan kutinaan. Ihana Greippishampoo, en uskalla enää käyttää tavallista shampoota tämän jälkeen.”

“Tämä Greippishampoo ei jätä hiuksia tahmaiseksi, vaan antaa mukavaa tuuheutta. Olen kanssa kokeillut useampaa eri palashampoota, mutta jo toistamiseen päädyn tämän pariin.
Päänahka rauhoittuu aina Greippishampoota käyttäessä. Myös pesuväli pidentyy sekä hieman likaisena ei ole päätä myöden hiukset vaan silti suht. tuuheat ja ilmavat.”

”Greippishampoolla on ihana pestä hiuksia. Siitä tulee pehmeä, runsas vaahto, joka puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hyvin. Ei tarvitse käyttää hoitoainettakaan. Ylimääräisellä, runsaalla vaahdolla voi pestä vartaloakin. Ihana tuote.”

“Olen käyttänyt greippishampoota n 1½ vuoden ajan ja olen todella tyytyväinen. Minulla on RASVAINEN päänahka. Aiemmin pesin hiukset joka toinen päivä, nyt vain 2x/vk. Miehelläni taas KUIVA päänahka ja erittäin kutiseva ja hilseilevä. Hän on myös saanut avun tästä Greippishampoosta; kutinaa ei juurikaan ole eikä hilse putoile olkapäille ja muualle lähitienooseen.”

“Kutiavalle ja ärtyneelle päänahalle oli kokeiltu niin apteekin kuin kampaamonkin tuotteita, mutta tämä greippishampoo olikin kaikkein paras ja rauhoitti päänahan heti ensimmäisen pesun jälkeen”

“Lääkekuuri aiheuttaa valtaisan hiustenlähdön. Greippishampoolla olen saanut uudet hiukset kasvuun vähän rivakammin vaikka hiuksia edelleen irtoilee tukottain edelleen.”

“Greippishampoo rauhoitti kutisevan ja ärtyneen päänahkani heti ensimmäisellä käyttökerralla! Miellyttävästi vaahtoava ja ihanan tuoksuinen greippipalashampoo jättää hiukset ilmavaksi ja runsaan tuntuisiksi, uusi ehdoton suosikkini, joka päihittää kaikki lukuisat kokeilemani kalliit kampaamo-ja apteekkishampoot. Silmiin ei auta päästää, kirvelee, mikä on ainoa pieni miinus.”

Lue myös nämä artikkelit: