Ekologinen Konetiskijauhe "Kyllä tuli kiiltävän puhtaat astiat ja ihanan mieto tuoksu jäi koneeseen!" "Hieman skeptisenä otin kokeiluun tämän konetiskijauheen, koska monet hintavat "myrkytkään" eivät aina pese astioita puhtaiksi. Yllätyksekseni tämä toimii, myös pikaohjelmalla tulee Ole hyvän kanssa puhdasta tiskiä. Astioita voi käyttää nyt hyvillä mielin kun ei tarvitse pohtia myrkkyjäämiä " Ole Hyvä Konetiskijauhe Sitruunaruoho 1000g - Luonnollinen, Vegaaninen Ole Hyvä Konetiskijauhe pesee astiasi kirkkaiksi täysin ekologisesti ja turvallisesti. Astioistasi tulee kirkkaita ja puhtaita ilman haitallisia jäämiä. Konetiskijauheen pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda. Ole Hyvä Konetiskijauhe soveltuu erinomaisesti kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin. Se ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille, jotka suositellaan pestäväksi käsin Ole Hyvä astianpesuaineella. Ole Hyvä konetiskiaine on täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote. Sitruunahapon suola pehmentää vettä ja vahvistaa pesutehoa. Se auttaa vähentämään kalkkisaostumia putkistossa. Sooda auttaa poistamaan rasvaa ja öljyä astioista. Natriumkarbonaatti reagoi veden kanssa ja auttaa desinfioimaan, puhdistamaan ja irroittamaan likaa astioista. Ruokasooda puhdistaa astioita ja astianpesukonetta. Sitä on käytetty jo ennen vanhaan tehokkaana puhdistusaineena keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikessa muussa siivouksessa. Annostelu koneen pesuainelokeroon: Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen (=15g) Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista (=30g) ?PIENI ERÄ -20% ALEKOODILLA: OHA21 sekä 1000g & 2500g pakkaukset!

Erä Ole Hyvä kodin pesuaineita -20%

Ole Hyvä luonnontuote paras kotimainen konetiskijauhe

Mikä on paras astianpesuaine tiskikoneeseen?

Kotimainen ja ympäristöystävällinen Ole Hyvä Konetiskijauhe ”Kyllä tuli kiiltävän puhtaat astiat Ole Hyvä Konetiskijauheella ja ihanan mieto tuoksu jäi koneeseen!”

”Hieman skeptisenä otin kokeiluun Ole Hyvä konetiskijauheen, koska monet hintavat ”myrkytkään” eivät aina pese astioita puhtaiksi. Yllätyksekseni tämä toimii, myös pikaohjelmalla tulee Ole hyvä Konetiskijauheen kanssa puhdasta tiskiä. Astioita voi käyttää nyt hyvillä mielin kun ei tarvitse pohtia myrkkyjäämiä

Ole Hyvä Konetiskijauheella astioistasi tulee kirkkaita ja puhtaita ilman haitallisia jäämiä. Konetiskijauheen pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda.

Ole Hyvä konetiskijauhe

Ole Hyvä Konetiskijauhe pesee astiasi kirkkaiksi täysin ekologisesti ja turvallisesti.

Ole Hyvä Konetiskijauhe soveltuu erinomaisesti kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin. Se ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille, jotka suositellaan pestäväksi käsin Ole Hyvä astianpesuaineella.

Ole Hyvä konetiskiaine on täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote.

Sitruunahapon suola pehmentää vettä ja vahvistaa pesutehoa. Se auttaa vähentämään kalkkisaostumia putkistossa.

Sooda auttaa poistamaan rasvaa ja öljyä astioista.

Natriumkarbonaatti reagoi veden kanssa ja auttaa desinfioimaan, puhdistamaan ja irroittamaan likaa astioista.

Ruokasooda puhdistaa astioita ja astianpesukonetta. Sitä on käytetty jo ennen vanhaan tehokkaana puhdistusaineena keittiössä, kylpyhuoneessa ja kaikessa muussa siivouksessa.

Luonnollisen astianpesuaineen annostelu astianpesukoneeseen

Konetiskijauheen annostelu astianpesukoneeseen:

Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen (=15g)

Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista (=30g)

Voit annostella lokeroon tai astianpesukoneen kannelle.

PIENI ERÄ -20% ALEKOODILLA: OHA21 sekä 1000g & 2500g pakkaukset!

Kodin puhdistukseen paras pesuaine

Tehokas kodin puhdistaja Ole Hyvä Yleissiivoussuihke

Ole Hyvä Yleissuihkeessa on ihanan raikas tuoksu ja lavuaarit, hanat, tasot pyyhkäisee puhtaaksi suitsait. Olen todella tyytyväinen ja kaiken lisäksi tuote on vegaaninen ja ympäristöystävällinen”

Ekologinen Ole Hyvä yleissiivoussuihke on näppärä arjen apuri. Se sopii useimpien kodin pintojen nopeaan puhdistukseen. Raaka-aineet ovat kasvisperäisiä ja luonnollisen koostumuksensa ansiosta se jättää ainoastaan eteerisen öljyn puhtaan tuoksun.

Ole Hyvä pesuaineet tuotteet ovat vegaanisia ja ekologisia. Ne sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita.

Huomioi kätevät ja edulliset täyttöpakkaukset. Osta kerralla enemmän ja säästä kanssamme luonnon resursseja.

PIENI ERÄ -20% ALEKOODILLA: OHC21 Yleissuihke Eukalyptus 600ml & 1200ml

Paras luonnollinen pyykinpesuaine kirjopyykille

Ole Hyvä Sitruuna pyykinpesuaine puhdistaa arjessa likaantuneen pyykin luonnollisesti ja turvallisesti. Pyykinpesuaine soveltuu parhaiten kirjopyykille, sillä se ei sisällä mitään valkaisuaineita, mutta puhdistaa tehokkaasti myös normaalilikaisen valkopyykin.

Paras pyykinpesuaine Ole Hyvä pyykinpesuaine

Ole Hyvä Biohajoava pyykinpesuaine kirjo- sekä normaalilikaiselle valkopyykille 30–90° 

Aito Sitruunan eteerinen antaa pyykille puhtaan ja raikkaan tuoksun.

Merisuolan sisältämä kloori auttaa pitämään tekstiilien värit kirkkaana.

Sopii kone-ja käsipyykkiin.

Ole Hyvä tuotteet ovat vapaita mm. zeoliiteista, fosfaateista ja optisista kirkasteista.

Huomioi kätevät ja edulliset täyttöpakkaukset. Osta kerralla enemmän ja säästä kanssamme luonnon resursseja! Täytä tyhjät pullot tai annostele pyykinpesuainetta vaivattomasti kanisteripumpulla.

PIENI ERÄ -20% ALEKOODILLA: OHB21 Sitruuna pyykinpesuaine 600ml, 1200ml ja 5000ml pakkaukset!

Tilaa kotimaiset pesuaineet nopeasti verkosta - myös kotiin toimitettuna!