Afta suussa ja aftan hoito kotikonstein. Ecodenta luonnollinen hammastahna ilman haitallisia sulfaatteja

Afta suussa? Miten saat aftat pois nopeasti kotikonstein?

Aftat ovat suun tai kielen haavaumia, kivuliaita rakkuloita suussa, joista usea meistä elämänsä aikana kärsii.

 

Miten hoidan aftaa kotioloissa ja miten saan aftat pois nopeasti?

Noin joka 5-10:lle ilmaantuu jossain kohtaa elämänsä aikana aftoja suuhun. Aftat voivat olla todella kivuliaita ja joskus ne kestävät pitkään parantua.

Mistä aftat sitten johtuvat?

Aftojen syntyyn voi vaikuttaa mm. perinnöllisyys, mutta myös ulkoiset ärsytykset voivat olla niihin syynä. Useimmissa ”marketti hammastahnoissa” käytetään vaahtoavuuteen ainesosaa nimeltään sodium lauryl sulphate, eli SLS, eli erästä sulfaattia. SLS:ää käytetään myös monissa muissa pesuaineissa, shampoissa ja saippuoissa jne.

Yli kymmenen vuotta sitten on tutkimuksissa saatu selville, että SLS on haitallista joillekin meistä ja samalla, kun se shampoissa ja saippuoissa käytettynä saa ihomme ja päänahkamme kutiamaan, se aiheuttaa joillekin meistä kipeitä haavaumia, eli aftoja suuhun.

Jo hyvin pienikin määrä SLS:ää saattaa aiheuttaa oireita, kun taas sulfaatittoman hammastahnan käytöllä oireita voitiin lievittää jo heti ensi pesusta lähtien! Tutkijat ovatkin pystyneet osoittamaan, että aftoista kärsivien oireita voidaan lievittää nopeasti käyttämällä sulfaatittomia hammastahnoja!

Millaisia sulfaatittomia hammastahnoja sitten on markkinoilla?

Laatukosmetiikkaan keskittyvän NeitiKuun valikoimasta löytyy mm. laaja valikoima EcoDentan tehokkaita, mutta turvallisia hammastahnoja.

Voit ostaa tehokkaat sulfaatittomat hammastahnat alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

 

 

 

Tervetuloa NeitiKuun luonnonkosmetiikan verkkokauppaan, josta löydät laajan valikoiman turvallisia sulfaatittomia hammastahnoja!

Lue blogistamme kokemuksia tuotteista!

Lähteet: 1 ja 2